banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ogan; “Kazanıp Ayağa Kalkmamız Lazım”..!
banner98

Ligin ikinci devresine kötü başlangıç yaptıklarını belirten SFC Dörtyol Teknik Direktörü Ahmet Ogan, iyi oynamadıkları bir karşılaşmada rakipleri Çetinkaya’ya mağlup olduklarını belirtti. Çetinkaya maçını telafi etmek anlamında zorluk derecesi yüksek bir karşılaşmanın yine kendilerini beklediğini belirten Ogan, geçen haftanın iki kayıp takımının bu hafta telafi maçına çıkacağını söyledi.

Miracle Değirmenlik iyi bir takım

Yarın deplasmanda karşılaşacakları Miracle Değirmenlik takımının yaptığı takviyelerle daha da iyi bir takım olduğunu belirten SFC Dörtyol Teknik Direktörü Ahmet Ogan, hem kendi takımının hem de yarın karşılaşacakları rakiplerinin geçen haftayı kayıpla kapattığını belirterek, maçın bu anlamda daha da zor hale geldiğini söyledi. Tek düşüncelerinin Çetinkaya maçında aldıkları mağlubiyeti telafi etmek olduğunu belirten Ogan, geçen hafta kadro anlamında yaşadıkları ciddi kayıpların bu hafta aralarına döndüğünü, bu nedenle moral anlamında maç öncesi daha iyi durumda olduklarını söyledi. Her maçın final nitelikli olduğunu, SFC Dörtyol olarak her maça ayni ciddiyetle hazırlanıp ayni önemi verdiklerini belirten Ahmet Ogan, zor deplasmana 3 idmanla hazırlandıklarını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75