banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG PFDKdan Günay Güvençe 2 Maç Men.. Ankaragücü Deplasmanda Güldü.. (01) Sapsızoğlu
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ocak Umutlarını Ruso’da Söndürdü..! (2-2)
banner98

Yer: Lefkoşa Şht. Hüseyin Ruso Stadyumu

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Engin Akkagün, Özal Çağlayan

Küçük Kaymaklı: Efe, Taner, Yusuf, Osita, Emre (DK 64 Muhammet), Diabone, Okafor, Mehmet Göçben, Berkem, Rifat, Bahadır (DK 83 Sena).

Türk Ocağı: Cenk, Ali, Bilal, İlker İnceler, Mehmet Uçar, İlker Tek (DK 80 Ali Avcısoyu), İbrahim Halil, Doğukan, Levan, Oha, Remzi.

Goller: 7.Dk Bahadır, 77.Dk Bilal(KK) (K.Kaymaklı) 60.Dk Doğukan, 89.Dk Remzi (TOL)

5.DK: Çabuk gelişen Türk Ocağı atağında Levan’ın pasında ceza alanı içerisinde Doğukan’ın vuruşunda top az farkla yandan dışarı gitti.

7.DK: Küçük Kaymaklı’nın paslaşarak kullandığı köşe vuruşunda yapılan ortada Bahadır ceza alanı içerisinde kafa vuruşu ile takımını öne geçiren isim oldu.1-0

34.DK: Türk Ocağı kontra atağında Remzi’nin vuruşunda kaleci Efe’yi geçen topu çizgi üzerinde son anda Diabone uzaklaştırdı.

35.DK: Kalabalık adamla gelişen konuk takım Türk Ocağı atağında ceza alanı içerisinde Levan’ın vuruşunu kaleci Efe önledi.

46.DK: Türk Ocağı kontra atağında Oha’nın uzak direğe vuruşunda top az farkla dışarı gitti.

60.DK: Türk Ocağı’nın etkili gelişen yeni bir atağında Doğukan’ın ceza alanı dışından vuruşunda top filelere gitti.1-1

68.DK: Taner ile sol kanattan başlayan Küçük Kaymaklı atağında bu oyuncunun ortasında yakın mesafeden Okafor’un kafa vuruşunu Cenk müthiş önledi.

77.DK: Sağ kanattan başlayan Küçük Kaymaklı atağında Bahadır’ın ceza alanına etkili ortasında Bilal ters bir vuruşla topu kendi filelerine gönderdi.2-1

89.DK: Türk Ocağı’nın kalabalık adamla geliştirdiği yeni bir atakta ceza alanı içerisinde Remzi yaptığı kafa vuruşu ile skora bir kez daha denge getirdi.2-2

90+3.DK: Okafor ile sol kanattan başlayan ev sahibi takım atağında Okafor’un ortasında Muhammet topu müsait durumda yandan dışarı gönderdi.

Geriye kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince çalan son düdükle karşılaşma 2-2 eşitlikle sona erdi.

FOTOLAR: CEMİL GARİP 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75