banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan Ocak Kartal İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ocak Gençleşerek Sahada..!
banner98

Girne ekiplerinden Türk Ocağı, 2019-2020 sezonunun hazırlıklarına bugün başladı. Başkanlığa Ahmet Arslan'ın seçilmesinin ardından Teknik Direktör Ahmet Dedekorkut ve Antrenör Bayram Dağgül nezaretindeki TOL, ilk antrenmanını Girne Pia Bella Sahası'nda gerçekleştirdi.

Genç oyuncuların ağırlıklı olduğu antrenmana takımın tecrübeli isimlerinden Bilal Ceylan, Ahmet Saygı, İrfan Özbay ve mazereti olan Ahmet Coşkun katılmadı.

Antrenman öncesinde Başkan Ahmet Arslan ve yöneticiler girişimciliğinde futbolcular için yeni sezonun sakatlıksız geçmesi adına kurban kesildi. Türk Ocağı ilk hazırlık maçını 27 Temmuz'da Karşıyaka ile yapacak.

İlk kamp, Malpas'ta

Türk Ocağı, sezon öncesi hazırlık kampının 1.etabını Girne'deki Malpas Otel'de yapacak. 19 Temmuz Cuma günü Malpas Otel'de üç günlük kampa girecek olan sarı siyahlılar, 21 Temmuz günü kampı tamamlayacak.

Türk Ocağı'nın ikinci kampının Ağustos ayının sonunda olacağı ve bu kampın yurt dışında olabilme ihtimalinin yüksek olduğu ve çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Üç yeni yabancı geliyor

Türk Ocağı, yabancı oyuncu çalışmalarını da sürdürüyor. Girne temsilcisi önümüzdeki hafta içerisinde iki forvet ve bir de orta saha oyuncusunu adaya getirecek. Oyuncuların iki tanesinin Ganalı, bir tanesinin ise Nijeryalı olduğu öğrenildi.

Haber ve Fotoğraflar: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75