Sabahın erken saatlerinde ağır bir antrenman yapan sarı siyahlılar, daha sonra istirahate geçti. Akşam üzeri de hem taktik hem de kuvvet antrenmanı yapan Türk Ocağı, kampın 4.gününü de tamamladı.
Bu arada Türk Ocağı Limasol Spor Kulübü Başkanı Ahmet Arslan da takımın kamp yaptığı otele geldi. Başkan Arslan, öğlen saatlerinde Teknik Direktör Mehmet Bolkan ile birlikte Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ı makamında ziyaret ederek plaket takdiminde bulundu.
Kamptaki ilk hazırlık maçında Katar ekibine 4-1 mağlup olan Türk Ocağı, Pazar günü Zonguldakspor ile bir hazırlık maçı daha yapacak. Girne temsilcisi çalışmalarını 17 Ağustos’a kadar Kızılcahamam’da sürdürecek ve daha sonra adaya dönecek.