banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Nurel devam
banner98

Merit Alsancak Yeşilova'da tek aday olmasına rağmen yine geçtiğimiz genel kurullarda olduğu gibi oldukça kalabalık bir üye katılımıyla dün gerçekleşen genel kurulda Redif Nurel ile yola devam dedi. Son yapılan genel kuruldan bu yana  3 yılda 2 sefer 2. lik kupasını aldıklarını belirten Nurel bu yıl beklenmedik bir başarısızlıkla ilk devrede sadece 13 puan toplayabildik ancak hem kaliteli futbolcularımız ve teknik heyetimizle hem de aramıza katılan yeni transferlerimizle sonunda sahamıza kavusacağımız 2. Devrede fark yaratacağız  dedi. Genel kurulda kulüpte çok emekleri bulunan eski başkanlar yöneticiler kurucu üyeler ve mevcut üyeler  bulunması geceye ayrı bir önem kazandırırken yeni kurulacak yönetimde eski başkanların da yer alacağı ve artık yesilovada yeni yine yeniden yeni bir dönem başlayacağı konuşuluyor. Mali raporda özellikle isim sponsoru Merit oteller zincirinin katkılarından bahsederek Merit oteller gurubu sahibi S.n Besim Tibuk'a  ve tüm personeline teşekkür ederken  son 3 yılda pandemiye rağmen kendi şirketi olan  Nurel Group un da kulube 8 milyon TL nin üzerinde katkısı olduğunu beyan eden Redif Nurel başta Nurel gurup personeline sonra da irili ufaklı tüm katkılardan bahsederek tüm destek verenlere teşekkür etti Kulübü Aldıkları noktadan çok çok iyi bir yere getirdiklerini belirtirken yatırımlarını hiç durmadan devam ettireceklerini belirterek tüm üyelerden ve camiadan daha fazla ilgi beklediklerini dile getirdi.Yeşilova artık bir süper lig takımıdır ve kendisinden sonra da hep öyle kalması icin çalışmalarına projelerini ilk günden bugune kendini yalnız brakmayan yönetim kurulu üyesi arkadasları ve yeni oluşacak yönetimle birlikte bıkmadan usanmadan gerçekleştirmek icin calişacağına söz verdi.Merit Alsancak Yeşilova futbol takımının artık tek eksiği süper lig şampiyonluğudur bunu da tek başına başkan ve 3-5 yönetici başaramaz belediyesi sivil toplum örgütleri üyeleri camiası herkesin bu işe inanması gerektiğini  birlikte olması gerektiğini de sözlerine ekledi.Faaliyet raporu ve mali rapor da oy birliği ile kabul edildi ve alkışlar eşliğinde Redif Nurel in başkanlığı ilan edildi Baskanlıkta 10. Yılına giren Nurel herkese ayrı ayrı teşekkür etti ve daha güçlü bir yönetim ve Yeşilova'yla yola devam dedi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Nurel Devam
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75