banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Northernland Dipkarpaz ve Atoll Kozanköy Zirvede..!
banner98

İlk devrenin Lideri Northernland Dipkarpaz

Digitürk Kıbrıs BTM 1. lig kırmızı grupta oynanan 5 maçtan 4 maçı ev sahibi takımlar kazanırken, 1 maç beraberlikle sonuçlandı. Ligde 9. Haftada 23 gol atıldı. Northernland Dipkarpaz evinde İncirli’yi 7-0 mağlup ederek, haftanın en farklı sonucunu alarak, ilk devreyi puan farkı ile lider tamamladı. 9. Haftada Kapılca Karadeniz 61 evinde Zella Estate Yenierenköy’ü 3-2, Pile evinde Tuzlaspor’u 4-1, Mehmetçik evinde Türkmenköy’ü 3-1 mağlup etti.

Digitürk Kıbrıs Bölgeler Terfi Müsabakaları (BTM) 1. Lig kırmızı grupta tek beraberliğin çıktığı 9. Haftada German Gold Akova Vuda ile Dörtyol 1-1 berabere kaldı.

Digitürk Kıbrıs BTM 1. lig kırmızı grupta Kaplıca Karadeniz 61, 26 golle en çok gol atan takım, lider Northernland Dipkarpaz 8 golle kalesinde en az gol gören takım, ligde en az gol atan 9 golle Mehmetçik, İncirli takımları, İncirli 24 golle kalesinde en çok gol gören takım olarak ilk devreyi tamamladı.

Beyaz grupta lider Atoll Kozanköy

Digitürk Kıbrıs BTM 1. lig beyaz grupta oynanan 5 maçtan 3 maçı ev sahibi takımlar, 2 maçı deplasman takımları kazandığı ligde 9. Haftada 21 gol atıldı. Ligde 9. Haftada Atoll Kozanköy deplasmanda Mevlevi’yi 7-1 mağlup ederek, haftanın en farklı sonucunu alarak, namağlup puan farkı ile ilk devreyi lider tamamladı. 9. Haftada Denizli evinde Karaoğlanoğlu’nu 1-0, Vadili evinde Demirhan’ı, Gülgün Süt Düzova evinde Ortaköy’ü aynı sonuçla 3-0, T. Ersalıcı Dikmen Gücü deplasmanda Bostancı Bağcıl’ı 4-2 mağlup etti.

Digitürk Kıbrıs BTM 1. lig beyaz grupta lider Atoll Kozanköy 29 golle en çok gol atan takım, Karaoğlanoğlu 5 golle kalesinde en az gol gören takım, ligde en az gol atan 4 golle Demirhan, 21 golle kalesinde en çok gol gören Bostancı Bağcıl takım olarak ilk devreyi tamamladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75