banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Newcastle United Arabistan'a Satılıyor..!
banner98

Suudi Arabistan'ın 2013'te Sheffiel United'ın yarısına ortak olması ve 2019 yılı Şubat ayında kulübün tamamını satın alması gündem olmuştu. Suudi Arabistan Devlet fonu PIF (Arab state's Public Investment Fund) ile Newcastle United'ın patronu Mike Ashley arasında yapılan görüşmeler önemli oranda kat edildi. 2007'de 134 milyon sterline alınan Newcastle United, iki defa ikinci lige düştü. 30 puanla 14. sırada bulunan takım, 350 milyon sterline Suudi Arabistan'a satılması bekleniyor.

Cemal Kaşıkçı cinayetinin üzerinin örtmek adına sportif faaliyetler yürüten Suudi Arabistan yönetimi, leke alan sicilini temizlemek için yatırımlara yöneldi. Birçok spor organizasyonuna ev sahipliği yapan Arabistan, batı ülkelerine hoş görünebilmek ve masum çocuğu oynayarak kafalardaki kötü düşünceleri düzeltmek için çeşitli adımlar atıyor. Bu faaliyetlerden bazıları, tenis turnuvası, boks maçları, Amerikan güreşi, İspanya Kral Kupası ve Dakar Rallisi'ni düzenlemişti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75