banner108
Öne Çıkanlar Girne arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ne şiş yandı ne kebap (1-1)
banner98

Merit Alsancak Yeşilova, bu karşılaşmayla birlikte geçen sezon olduğu gibi bundan böyle evci maçlarınıKaraoğlanoğlu Orhan Dural Stadı’nda oynayacak. Her iki takım da bu sonuçla puanlarını 6 yaparak averajla 12 ve 13. sıralarda yer buldular.
 
Stad: Karaoğlanoğlu Orhan Dural Stadı
Hakemler: Serhan Şimşek, Mustafa Torun, Cem Öksüzoğulları
Merit Alsancak Yeşilova: Kemal, Memduh, (36’ Gökhan), Mejdi, Bayram, Galip, Ömer, Eyüp, (82’ Ekrem), Vakkas, Kossi, Mehmet Kum, Bill Osman, (43’ Mehmet Tekin)
Göçmenköy: Yusuf, Alaattin, Gökhan, Hüseyin, Mahmut İneci, Samet Akrep, (62’ Bayram), Malik Yakubu, N’Due Mujeci, (59’ Musa), Bekir, (82’ Mahmut Amasyalı), Arda, (46’ Mustafa Gezer), Cemal, (46’ Mustafa İnanç)
Goller: 24’ Bill Osman (Merit Alsancak Yeşilova), 65’ Mustafa Gezer (Göçmenköy) 

Maçtan notlar... 
24’ Merit Alsancak Yeşilova atağında topla son buluşan Bill Osman topu kaleye gönderdi. Topa müdahale etmek isteyen kaleci Yusuf’un ayağı kayınca top ağlara gitti 1-0
50’ Ani gelişen Yeşilova atağında Mehmet Kum vurdu kaleci Yusuf çıkardı.
52’ Merit Alsancak Yeşilova atağında ceza alanına yapılan ortada boşta kalan topla buluşan Mehmet Kum köşeye vurdu. Kaleci Yusuf yine çıkardı.
65’ Hızlı gelişen Göçmenköy atağında oyuna ikinci yarıda giren Mustafa Gezer, yakaladığı fırsatı affetmedi ve karşılaşmaya eşitlik geldi 1-1
77’ Göçmenköy atağında Samet getirdi. Mustafa İnanç yakın mesafeden vurdu. Top yan ağlarda kaldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75