banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Münür Başkan Antrenmanda Elini Kırdı..!
banner98

Süper Ligde yeni başkan ve yönetimle toparlanma süreci yaşayan Küçük Kaymaklı'da yeni başkan Münür Özler dün antremanda el bileğini kırdı.

Hasan Topaloğlu yönetiminde futbolcular şut çalışması yaparken eskiden futbolculuk yıllarını hatırlayan başkan kaleci Salih ile bahis girerek şut çekerken şansız bir şekilde sakatlık geçirdi. Neşeli ve keyifli geçen antremanda bir anda şut çekerken kayarak yerde kalan Başkan Münür Özler el bileğinin üstüne düştü. İlk anda vurduğu şutun gol olması ile keyifli dakikalar yaşanan antremanda sonrasında başkanın ağrıları çoğaldı. Hastahaneye giderek flim çeken başkanın el bileğinde kırık olması nedeni ile eli alçıya alındı. 

Bugün son antremana eli alçıda gelen başkan Özler sporcular ile dünkü yaşanan olayın yine keyifli dakikalarını paylaştı. Spor servisi olarak başkana geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75