banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

MTG'nin Gururu Afrika Kupası için Fransa'da Kampta..!
banner98

MTG'nin yıldız oyuncusu Fransa'ya gitti. Tarihinde ikinci kez Afrika Uluslar Kupası'na katılmaya hak kazanan Moritanya Milli Takımı'nın Fransa'daki kampına dahil olan 32 yaşındaki santrafor geçtiğimiz hafta başında ülkemizden ayrıldığı için MTG'nin sahasında mağlup olduğu Yenicami maçı kadrosunda yer almamıştı.

Geçmiş sezonlarda Türkiye Süper Ligi'nde de ter döken Doukara sarı yeşilli formayla ligin ilk yarısında 12 gol kaydetti.

13 Ocak ile 11 Şubat tarihleri arasında Fildişi Sahili'nde organize edilecek 2024 Afrika Uluslar Kupası'nda Moritanya D Grubunda 16 Ocak'ta Burkina Faso, 20 Ocak'ta Angola ve 23 Ocak'ta Cezayir ile karşı karşıya gelecek.



Moritanya grubunda ilk iki sırada yer alırsa ikinci tura yükselecek ve takımı MTG'nin ikinci yarıdaki ilk maçlarında forma giyemeyecek. Yıldız oyuncu kupanın ilk tur maçında da MTG forması giyemeyecek. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75