banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Milliler İyi Başladı, Sonunu Getiremedi..!(1-1)
banner98

Yer: Queen Elizabeth Stadı

Hakemler: Fejis Tilmon

KKTC: Hasan Piro, Yasin Kurt, Serhan Önet, Salih Say, Mehmet Erol (Ahmet Sönmez) , Adil Uçar (Mehmet Altın) , Ünal Kaya, Tansel Ekingen, Kenan Oshan (Ahmet Sivri) , Uğur Gök, Billy Mehmet

Karpatalya: Fejer, Racz, Laszik, Baksa, Szabo, Sandor, İsivan, Sandor, Györg, Peres, Takacs,

Goller: 10. Dk. Billy Mehmet (KKTC), 51. Dk Sandor (Karpatalya)

Kırmızı Kart: 90.Dk Ahmet Sivri

Londra da düzenlenen Conifa Dünya Kupasında grubundaki ilk maçına Karpatalya karşısında çıkan millilerimiz sahadan beraberlikle ayrıldı.

Millilerimiz ilk yarı boyunca topa daha çok hakim olmasına ve pas yapmasına rağmen farkı artıracak golleri bulamayınca maçın 10.dakikasında Billy Mehmet’in ayağından bulduğu golle devreyi 1-0 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısına oldukça tutuk başlayan millilerimiz maçın 51.dakikasında Karpatalya’dan Sandor Isıvan’ın golüne engel olmayınca skor 1-1 oldu.

Daha sonra ise özellikle orta sahada maçı toparlamayınca kalemizde net gol pozisyonları gören takımımız maçın sonunda bir puanla ayrılarak turnuvaya galibiyet ile başlayamadı.

Maçın son anlarında ise milli takımımızdan Ahmet Sivri rakibine yaptığı sert hareketten sonra direkt kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Turnuvada ki ikinci maçımızı yarın KKTC saati 19.00 da Tibet ile karşılaşacak.

Haber ve Foto: Ahmet ÖZYAŞAR-Recep ÖZKAMALI (KTSYD-Londra)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75