banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Milliler 3'te 3 Peşinde..!
banner98

Ay-Yıldızlılarımız, Hollanda ve Norveç zaferlerinin ardından Letonya maçından da galibiyetle ayrılmanın peşinde... Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadele Polonyalı hakem Daniel Stefanski görev yapacak. Stefanski'nin yardımcılıklarını ise Konrad Sapela ve Michal Obukowicz yapacak.

Millilerimizin Letonya sınavı 30 Mart Salı günü saat 21.45'te TRT SPOR'dan naklen yayınlanacak.

A Milli Takımımız, gruptaki ilk maçında Hollanda'yı 4-2 mağlup etmişti. İkinci sınavına Norveç deplasmanında çıkan Milliler, İspanya'daki mücadeleden de 3-0 galip ayrılarak ikide iki yapmıştı. Grupta 6 puanla ilk sırada yer alan Şenol Güneş'in öğrencilerinin Letonya karşısında da tek hedefi galibiyet...

Letonya ise ilk maçında evinde Karadağ'a 2-1, ikinci sınavında ise deplasmanda Hollanda'ya 2-0 mağlup oldu. Milli Takımın rakibi müsabaka öncesi grupta 5. sırada bulunuyor.

Karşılaşma için TFF'den "seyirci" sürprizi

Türkiye'nin 30 Mart Salı günü Letonya ile yapacağı müsabakaya stat kapasitesinin yüzde 15'i oranında seyirci alınacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maça özel olarak gerçekleşecek uygulamada, UEFA ve TFF Sağlık Kurulu protokollerinde belirlenen tüm sağlık tedbirleri ile HES kodunun zorunlu olacağı belirtildi.

Türkiye-Letonya karşılaşmasının biletleriyle ilgili detayların ayrıca ilan edileceği aktarıldı.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Milliler 3te 3 Peşinde..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75