banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

MESARYALI ANTRENÖRLER BULUŞUYOR..!
banner98

KKTFAD yönetim kurulu aldığı önemli kararlar arasında yer alan üyelerine ulaşarak sorunlarını isteklerini dinlemek ve projelerini açıklamak için Bölgesel toplantıların üçüncüsü Mesarya bölgesinde yapılıyor. 

Mesarya Bölgesi ile Devam

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği bölgesel toplantıların ilkini İskele-Karpaz bölgesinde başlatılmasının ardından daha sonra Güzelyurt-Lefke bölgesel toplantıları ile devam ederken, şimdi de Mesarya bölgesinde üçüncü toplantısını gerçekleştiriyor. Toplantılarda üyeleri ile tanışma, birlikte fikir alışverişi yaparak ortak hareket etme adına KKTFAD yönetim kurulu tarafından 30 Kasım Çarşamba akşamı saat 18:30 da Mesarya bölgesi antrenörleri ile bir araya geliyor. 

Özgitler Restorant’da Buluşma Gerçekleşiyor

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler'in sıcak ve misafirperver yaklaşımı sonrası Özgitler Restronat'da saat 18:30 da yapılacak olan üçüncü bölgesel toplantı sonrası Belediye Başkanı Ali Karavezirler, KKTFAD Yönetimi ve toplantıya katılacak olan antrenörler birlikte akşam yemeğinde bir araya gelecek. Mesarya Bölge sorumlusu Umut Güden'in organize ettiği gecede hocalarımız ile bağlantı kurma konusunda tam yetkili olduğu bölge toplantısında bizlere kucak açan ve destek veren Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler'e ayrıca Dernek olarak teşekkür edildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75