banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mert; "Belirsizlikten Yorulduk"..!
banner98

Genç futbolcu Mert Güçlücan, spor servisine açıklamalarda bulundu. "Kıbrıs futbolunun belirsizliğinden ötürü Türkiyeye futbol oynamaya, futbolumuzu geliştirmeye ve kendimizi hazır tutmaya geldik ama aynı belirsizlik burada da oldu" diyen Mert Güçlücan, "İki senedir futbolda olan bu belirsizlik tabii ki her futbolcuyu ve futbol severi kötü etkiledi fakat biz futbolcular olarak kaybımızı en az seviyede tutmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

Tabii ki mental olarak kötü etkilerini yaşıyoruz ama şu anda çalışıp hazır kalmaktan başka çaremiz yok. Bireysel olarak buraya geldiğimden beri hiç yabancılık çekmedim. Takım arkadaşlarım olsun, hocalar olsun, abilerim olsun, herkes çok sıcak kanlı ve yakın davranıyor. Takım olarak hocamız antremanları durdurmadı ve her gün çalışmaya devam ediyoruz. Bu belirsizlikten ötürü bölge takımları arasında bir hazırlık turnuvası kuruldu ve biz de turnuvada maçlarımızı oynuyoruz.

Futboldaki bu belirsizlik netleşene kadar böyle devam edeceğiz. Kesin bir karar çıktıktan sonra artık ne olacağını görüp ilerisi için bir karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber: Necmi Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75