banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Meral Özdenkçi Anı Maçı İle Anılıyor..!
banner98

Batı bölgesinin süper lig temsilcisi ile doğu bölgesinin 1.ligdeki İskele temsilcisi Gençler Birliği merhum Meral Özdenkçi anı maçında karşı karşıya geliyor.

Her iki kulübün ortaklaşa organize ettiği ve geleneksel hale getirilen 4.Meral Özdenkçi anı maçı 8 Eylül Çarşamba (bugün) günü saat 18.30'da Lefke 16 Ağustos stadında Lefke ile Gençler Birliği karşı karşıya gelecek.

Her iki takımın yeni başlayacak olan lig öncesinde hazırlık döneminde geçen süreç içerisinde gelinen son noktayı değerlendirme fırsatı bulacakları anlamlı mücadelede kozlarını paylaşacak. 4.Meral Özdenkçi Anı maçı sonrasında takımlara kupalar ve plaketler merhum Meral Özdenkçi’nin Ailesi ve her iki kulübün yetkililer tarafından verilecek.  

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75