banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Meleklerimiz Yaşatılıyor..! Meleklerimiz Anısına Spor Salonu..!
banner98

Alınan kararlar şu şekilde:
1- Türkiye’de yaşanan deprem felaketi sırasında ülkemizi temsilen spor müsabakalarında bulunan ve yaşamlarını yitiren öğrenci ve görevlilerin, görev şehidi olarak kabul edilmeleri için gerekli yasal düzenleme çalışmaları yapılmıştır.
2- Türkiye’de yaşanan deprem felaketi sonrasında yaşamını yitiren insanlarımızın hatıralarının yaşatılması için Gazimağusa Belediyesi ile işbirliği içerisinde, uygun görülen bir alana anıt yapılmasıyla ilgili gerekli girişimlerin başlatılması hususunda İçişleri Bakanlığı’nın yetkili kılınmasına karar verilmiştir.
3- KKTC Başbakanlığı Spor Dairesi Müdürlüğü’ne bağlı Gazimağusa’daki Dr. Fazıl Küçük Stadyumu Spor Kompleksi içerisinde Planlama ve İnşaat Dairesi Müdürlüğü tarafından uygun görülecek bir alana Türkiye Cumhuriyeti’nde meydana gelen deprem felaketinde hayatlarını kaybeden sporcularımız anısına bir kapalı spor salonu yapılmasına, tüm masrafların ise Maliye Bakanlığı’nın uygun göreceği bir kalemden karşılanmasına karar verilmiştir.
4- İçişleri Bakanlığı’nın belediyelerle istişare içerisinde, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın isimlerinin kendi şehirlerinde yer alan sokaklara verilmesi yönünde gerekli çalışmaları yürütmesine karar verilmiştir.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75