banner108
Öne Çıkanlar Cihangir baktı..! (0-2) Kemal teklif bekliyor..! Gönyeli Kadınlar ve Gençlerde Start Verildi.. Lefkoşa Darts Birliği
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mbaye Diagne: Transferime Koronavirüs Engel Oldu..!
banner98

Galatasaray'dan tarafından sezon başında Club Brugge'e kiralanan Senegalli forvet Diagne, Habertürk'e konuştu. Devre arasında Çin'den transfer teklifi aldığını ifade eden Senegalli golcü, anlaşma sağladığını ancak transferine koronavirüsün engel olduğunu söyledi.

Diagne, Çin kulübünün kendisini bonservisiyle beraber kadrosuna katmak istediğini de açıkladı.

"Devre arasında Galatasaray'a dönmek istediğini ancak..."

28 yaşındaki futbolcu, devre arasında Galatasaray'a dönmek istediğini ancak yabancı sınırından dolayı bunun gerçekleşmediğini belirtti.

"Terim ve Albayrak'a üzüldüm"

Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'ın koronavirüs haberlerine çok üzüldüğünü belirten Senegalli oyuncu, Terim'in kendisi için çok özel biri olduğunu da ifade etti.

"Falcao ile çift forvet oynayabiliriz"

Sezon başında başka bir takıma kiralık gönderileceğini duyunca önce şaşırdığını ifade eden Diagne, Galatasaray'ın yeni aldığı forvetten sonra şans bulamayacağı için gitmeyi tercih ettiğini belirtti.

Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusu olduğunu ve yeni sezonda takıma döneceğini vurgulayan Mbaye Diagne, Falcao ile birlikte çift forvet oynayabileceklerini de sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75