banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Gökhana 17 Maç Ceza..! Transferde 216 İmza..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mannaş: “Hasan Akkuyu İsterse Gitmesine İzin Verebilirim”
banner98

Hamitköy’ün başarılı kulüp başkanı Evren Mannaş, K-PET Liglerinin devamı, kulüp harcamaları ve yabancı futbolcular konusunda açıklamalarda bulundu.

BRT’deki Spor Gündem programında açıklamalar yapan Şensal Yapı direktörü Evren Mannaş’ın açıklamaları şöyle:

“Bilim ve Sağlık Kurulunun vereceği bilgilere göre hareket edeceğiz. 8 haftası kalan bu lig tescil edilirse bence bu iş çok karışır. Önce sağlık ama bu işin hakçası ligin tamamlanmasıdır. Haziran, Haziran olmazsa Temmuz’da gece maçları da oynanarak sezon tamamlanır.

Hamitköy Spor Kulübü futbolcularının maaşlarını ödemek zorundayız ve ödeyeceğiz. Çünkü bu çocuklar bu maaşlarla hayatlarını idame ettiriyorlar. Bu süreç sıkıntılı olacak ama olması gereklidir. Ama tamamını ödeme konusunda sıkıntı yaşayabiliriz. Sonuçta birçok sektörde olduğu benim şirketim Şensal Yapı’nın faaliyet gösterdiği sektör de kapalıdır. Zaten ekonomik olarak genel bir sıkıntı yaşanacaktır. Ama ben yıllardır beraber olduğum kendi çocuklarım adına konuşayım. Çocuklarımın kulübe gerekli yardımı yapacaklarına inanıyorum.

Yabancı futbolcular iyi oynar. Futbolumuza renk katarlar ama yabancı futbolculara harcanan maddiyatın kendi alt yapılarımıza harcamasını düşünüyorum.”

Evren Mannaş, kulüp başkanlığına devam edip etmeyeceği konusunda sorulan soru üzerine, bu ekonomik kriz sonrasında başkanlığa devam etmesinin zor olduğunu, devam etmeyi düşünmediğini belirttti. Mannaş “bu dönem geçtikten sonra arkadaşlarla oturup yine de konuşacağız ama görüntü zor devam ederim” dedi.

Yıldız oyuncuları Hasan Akkuyu’yu isteyen çok takımın olduğunu satacakmısınız sorusuna ise ben burdaysam zor ama yinede hasan ille gitmek istersse neden önünü kapayalım dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75