banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Afün Hamitköy haftayı mutlu kapattı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mali İşlere Terazi Getirildi..!
banner98

28 Mart 2002 tarihinde Alanya’da düzenlenen Fifta (Uluslararası Futboltenisi Federasyonu) 16 ülkenin başkanlarının katılımı ile gerçekleşti. Toplantıda alınan kararlar neticesinde Katar, Pakistan, Irak ve Meksika ülkeleri Fifta ailesine kabul edildi.

Bu durumda kabul edilenler ile birlikte 26 ülke Fifta çatısı altında oldu.

Alanya’da gerçekleştirilmekte olan Futboltenisi Avrupa Şampiyonası 16 ülkenin kayıt yaptırdığı, ancak savaştan dolayı bu şampiyonaya son gün 6 ülke, Danimarka, Romanya, Moldavya, KKTC, Türkiye ve Slovakya katıldı.

Bugüne kadar yapılan karşılaşmalarda Kadınlarda Ayşe Mullacuma, Gizem Yahat, Zeliha Ersöz, Özlem Yılmaz, Mix büyükler üçlü kategorisinde Mehmet Aksunlar, Süleyman Devecioğlu, Doğukan Doğu, Ayşe Mullacuma, Zeliha Ersöz ve Özlem Yılmaz Cuma günü Romanya Milli Takımı ile tekli, çiftli ve üçlüler kategorilerinde final oynayacaklar.

Diğer yandan tamamlanan genç erkeklerde İsmail Enes Köseöğlu, Hamza Gençoğlu, Furkan Tarazi ve Mehmetali Ondal tekli, ikili ve üçlü kategorilerinde Avrupa üçüncülüğünü elde etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75