banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Maç 2 Hakem İle Başladı İmdata Cemal Sarı Yetişti..!
banner98

Maçın orta hakemi Özalp Ürüncüoğlu yardımcılıklarını ise Ahmet Genç ve Enes Emre Acaz yönetecekken hakemler maç öncesi ısınma hareketleri yaptığı sırada yan hakem Ahmet Genç’in dizi dönerek yerde kaldı maça başlayamayan Ahmet Genç hastahaneye kaldırılırken saha komseri Ahmet Saka maç başlayana kadar hakem formasını giydi.

Saha kenarına gelen gözlemci Niyazi Nizam maçı başlattı. 15 dk geç başlayan maçta yan hakemsiz 17 dakika maç oynandı ve telefon ile aranan Cemal Sarı maçın 17. Dakikasında adeta maçın imdatına yetişmiş oldu ayrıca acele ile hazırlanan Cemal Sarı bayrak ile parmağını keserek o da ufak bir şanssızlık yaşamış oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75