banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

LTB ile GG’den Surlariçi’ne Sportif Dokunuş..!
banner98

LTB’de gerçekleştirilen protokole LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile Gençlik Gücü Başkanı Osman Karamanlı imza koyarken, LTB Spor Komisyonu Üyesi Umut Öksüz ve Toplum Çalışmaları Şube Sorumlusu Sibel Taçay Demirpençe hazır bulundu.

İmzalanan protokole göre 12 yaş altı olarak kurulacak kadın takımının organizasyonu ve antrenör anlaşması LTB tarafından yapılacak, yine jimnastik kursları için jimnastik antrenörü de olan LTB personeli Ayçin Çörekçioğlu görevlendirilecek.

Surlariçi’ne Dokun Projesi ilerliyor Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü tarafından hayata geçirilen Surlariçi’ne Dokun Projesi, sağlık, yardım, aile içi eğitim yanında futbol, basketbol, masatenisi, badminton, ayak tenisi branşlarında Surlariçi’ndeki gençlere imkanlar sağlamayı amaçlıyor.

Surlariçi’ne Dokun Projesi, ilerleyen dönemde de Atletizm Federasyonu ile iş birliği içerisinde mini olimpiyat düzenlenerek yarışmaya katılan çocukların yeteneklerine göre farklı dallara yerleştirilmesini hedefliyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75