banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lefke’de Doğruyol Yeniden Aday..!
banner98

Bir haftadır arkadaşları ile değerlendirme toplantıları yapan Doğruyol, Yönetimi ile birlikte yola devam kararı aldı.

Bir hayalimiz var

Kulübümüzün uzun uğraşlar sonucu 1940 lı yıllardan beridir CMC maden şirketi tarafından kulübe verilen araziler devlet tarafından da 49 yıllığına kulübümüzün kullanımına verilmişti. Bu araziler üzerinde Lefke Avrupa Üniversitesi ile gerçekleştirilecek proje ile Lefke’nin çehresini değiştirip kulübünde ekonomik olarak düzlüğe çıkartıp misyonumuzu tamamlamak ve görevi yeni kuşaklara devretme niyeti ile aday oluyoruz.

Lefke Türk Spor Kulübü başkanlığına aday olan Doğruyol hayalimizdeki projeyi tamamlamak için Yönetim Kurulunu genişletip tüm camiayı kucaklayacaklarını belirtti.

Altyapıya daha fazla önem

Transfer rakamlarının astronomik seviyede devam etmesi sebebiyle kulübün altyapısında var olan yetenekli çocukları yetiştirmek maksadı ile gerekli ekipleri kulübün bünyesine katıp A takıma çok sayıda futbolcunun çıkması sağlanacaktır.

Transfer Konusu

A takım kadromuzun dar ama yetenekli oyunculardan oluştuğu tüm otoriteler tarafından kabul edilmektedir. Kadromuzdaki futbolculara yoğun ilgi var olduğu da bir gerçektir. Ancak zannedilirse ki Lefke’nin futbolcularını isteyen kulüp kolay bir şekilde alıp gidecek bilsinler ki hayal görürler. Lefke’nin izin vermediği futbolcuyu hiçbir güç Lefke’den alamaz. Hele bizden izin almadan futbolcuyla görüşen kulüp başına bela alır!

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75