banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Karşıyaka
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lefke'den Özür..!
banner98

Lefke Kulübü olarak Pazar gün oynanan Cihangir maçında çıkan karışıklıkta Başkan Hüseyin Karavezirler’in dudağının patlatılması ile ilgili yaşanan olaydan dolayı başta Başkan Hüseyin Karavezirler ve Cihangir Spor Kulübünden özür dileriz.

Açıklama şu şekilde;

Olayın gelişimi şöyle olmuştur maç takımımız 1-0 önde devam ederken gelişen bir Cihangir atağında spor kamuoyunun da taktir ettiği gibi hakemin verdiği uydurma bir penaltı kararı ile ilgili saha içinde uzunca bir süre hakemle ve penaltı kararında kendini yere atan futbolcu ile tartışmalar olmuş ve ortam gerilmişti. Devamında atılan penaltı sonrası gol olunca bir taraftarın O…duk demesi üzerine kısa bir süreliğine (30sn) bir karışıklık gerçekleşti bu arada bir arkadaşımızın kendinin deyimi ile istem dışı gelişen hareketinde Hüseyin başkanın dudağı patlatılmıştır.

Bu olayın hem de Cihangir gibi camiasında kulübümüze yakın ve sevilen kişiler olan eski Başkanlar ve sevgili Başkan Hüseyin Karavezirler’in takımı olan dost kulübümüzle gerçekleşmesi bizi derinden üzmüştür.

Lefke Türk Spor Kulübü olarak 7 yılından beridir görevde olan Yönetim Kurulumuz şiddet olaylarına hiçbir şekilde prim vermemiş ve bundan sonrada vermeyecektir.

Lefke Türk Spor Kulübü

Yönetim Kurulu.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Lefkeden Özür..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75