banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kurukafa; "Hak Edenin Sahada Kazanacağı Bir Sezon Olsun "
banner98

Açıklama şu şekilde; "Öncelikle sağlığın her zaman her şeyden önce geldiğini belirtmek isterim. Herkes sağlığını daha güvenilir hale aldıktan sonra futbol için çok etkileyici bir durumun olacağını zannetmem. Buna çok takılmamamız lazım. Mayıs'ta biten liglerin ardından sadece 1 aylık bir aradan sonra Temmuz sıcağında sezonu açıyoruz, açmak zorundayız. Ada şartlarımız böyle. Sıcak bir iklime sahibiz. Ama şu an mecburi olarak verilen ara, sezon sonunda verilen aradan uzun oldu. Evimizde özel antrenörlerimiz yok. Kendi başımıza bir şeyler yapsak da bunun yeterli olacağını düşünmüyorum.

Gece maçlarını yapabileceğimiz mevcut sahalarımız var. Bunları değerlendirmemiz lazım. Ama önce ligin devamını oynayabilmemiz için bize verilen 4 veya 6 haftalık sürecin bizi kalan 8 maçlık periyota hazırlayacağını da düşünmüyorum ki bunun devamında yeni sezon için yapılacak hazırlıkların da araya sıkışacak olması futbolcular için yorucu bir döneme girilmesi demek olacak. Bizim yapmamız gereken kaybettiğimiz motivasyonumuzu tekrar sağlamak ve tekrar maçlarımıza odaklanmak ve

Sağlık Bakanlığının alacağı her türlü karara saygıyla bakmak. Bu yaşadıklarımız futbol için en kötü şartlar oldu. Bizim işimiz sahaya çıkıp kendi kaderimizi belirlememiz olacak. Hak edenin kazanacağı bir sezon olsun istiyorum. Umarım tescil veya iptal söz konusu olmaz"

Haber: Necmi Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75