banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KTSYD Mali Kurulu yapıldı
banner98

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Olağan Mali Genel Kurulu, dün dernek genel merkezinde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda, divan başkanlığına Songuç Kürşad, sekreterliklerine de Soydan Sakallı ve Serkan Soyalan getirildi.

Gürkan: En büyük sivil toplum örgütlerinden biriyiz
Genel Kurulda bir yıllık faaliyet raporunu, hazırladığı görsellerle yedi başlık altında sunan KTSYD Başkanı Burhan Gürkan, özelde genel kurula, genelde faaliyetlere katılımın daha yoğun olmasını beklediğini vurguladı. Ağustos ayında tam gün sürecek bir eğitim çalışması yapacaklarını söyleyen Gürkan, Atatürk Spor Kompleksi içerisinde stadın altında bulunan KTSYD lokalinin yenilenmesi çalışmalarının da başladığını vurguladı. Konuşmasının sonunda üyelere seslenen Gürkan, “Ülkenin en büyük sivil toplum örgütlerinden biriyiz. Bunu hissettirelim” dedi.

Mali rapor oybirliği ile onayladı
Faaliyet raporunun üyelerin bilgisine getirilmesinin ardından yapılan oylamada, faaliyet raporu oybirliği ile onaylandı.
KTSYD’nin 3 Temmuz 2021-23 Temmuz 2022 dönemini kapsayan dernek mali raporu ise, KTSYD Mali Sekreteri Serkan Soyalan tarafından okundu ve üyenin bilgisine getirildi. Üyelerin oybirliği ile güvenini alan mali raporun ardından, genel kurul, dilek ve temenniler kısmında üyelerin görüşleri ile sona erdi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
KTSYD Mali Kurulu Yapıldı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75