banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kriz yok..!
banner98

La Lagi devi Barcelona'nın başkanı Josep Maria Bartomeu, Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'nin maaş kesintisine itiraz etmediğini, bilakis teklifin bizzat kendisinden geldiğini açıkladı.

İspanyol takımında forma giyen futbolcular maaşlarında yüzde 70'lik kesintiye giderek kulüpte diğer pozisyonlarda görev alanların işten çıkarılmalarını ya da maaş kesintisi yaşamalarını önleyeceklerini duyurdular. Barcelona tarafında yapılan maaş kesintisini açıklayan isim ise takım kaptanı Messi'ydi.

Dünyayı etkisi altına alan küresel salgın koronavirüs nedeniyle her sektör gibi spor sektörü de zor zamanlardan geçiyor ve birçok kulüp finansal sıkıntı yaşıyor. Futbol dünyasındaki en ağır maaş yüküne sahip olan İspanya devi Barcelona'da oyuncuların bu jesti yönetimin elini rahatlattı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75