banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Köseoğlu ‘’Pandemi Futbolculara Bir Yıkım Oldu’’..!
banner98

Kötü alışkanlıkların çok olduğu bir zamanda parolalarının “önce iyi birey” olduğunu vurgulayan Köseoğlu şunları söyledi:

“Altyapıda pandemi öncesinde çok iyi işler yapıyorduk. Ancak pandeminin başlamasıyla hem sporcularımız hem de biz motivasyonumuzu kaybettik. Bunun sıkıntılarını yaşıyoruz. Başkan, yönetim ve antrenörler olarak çaresizlik yaşadık. Tüm dünya bu süreçten geçiyor.”

Antrenmanlara dün itibarıyle başladıklarını belirten Köseoğlu, şunları söyledi:

“Sağlık Üst kurulunun verdiği direktifler doğrultusunda, mümkün olduğunca temassız bir şekilde, grupları belli bir sayıda tutarak çalışmalarımıza başladık ve devam etmek istiyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz. Daha iyiye gitmek için çaba sarfediyoruz”

Altı grupta üç antrenörle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Köseoğlu, iki buçuk aydır bir şey yapamadıklarını ifade etti. Bu sürede hem sistem hem de bireysel açıdan futbolcuların kaybı olduğunun altını çizen Köseoğlu, bunun bir yıla karşılık geldiğini düşündüğünü ifade etti. Haftada üç antrenman yaptıklarını kaydeden Köseoğlu, ancak dünyanın birçok yerinde her gün antrenman yapıldığını, bu durumun aslında daha faydalı olduğunu belirtti.

Yeni Boğaziçi olarak futbol altyapıyı on iki yıl önce kurduklarını ve bugüne kadar devam ettiğini belirten Köseoğlu, 9 çocukla başladıkları çalışmaları bugün 90 civarında çocukla sürdürmeye çalıştıklarına işaret etti. Şu anki Başkan Mehmet Fahlioğulları’nın daha önce yönetimde Futbol Altyapı yöneticisi olduğunu belirten Köseoğlu, başkanın altyapıya büyük destek verdiğini, bu açıdan şanslı olduklarını kaydetti.

Tüm kulüplere akademi kurma zorunluluğu getirilmesi gerektiğini belirten Vural Köseoğlu, bunun olması halinde takım sayısının artacağını ve daha fazla maç yapma olanağı getireceğinin altını çizdi. Teknik ekip olarak ta bir teknik direktör, antrenör ve kaleci antrenörü olması gerektiğini de kaydeden Köseoğlu, “Bunun olması tabii ki imkanlarla ilgilidir.” sözünü de ekledi.

2003-2004 doğumlu gençlerin altyapının ilk kurulduğu dönemden itibaren dokuz yıldır yetiştirildiğine işaret eden Köseoğlu, geçen sezon A Takım Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu’nun 3-4 futbolcuyu kadroya dahil ettiğini belirtti. Şu anki mevcut U20 takımının tamamen altyapıdan çıkan gençler olduğuna dikkat çeken Köseoğlu, zaman zaman yakın köylerden de takıma gelenler olduğunu kaydetti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75