banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Köse; “Çetinkaya’da En Güzel ve Özel Sezonumu Yaşadım”..!
banner98

Attığı 23 gol ve yaptığı birçok asistle sezona damga vuran İbrahim Köse, kariyerindeki en güzel ve anlamlı sezonu geride bıraktığını ifade etti.

“Turan Altay bizlere çok şey kattı”

Teknik Direktör Turan Altay’ın kendisine ve takıma olumlu yönde çok fazla şey kattığını söyleyen İbrahim Köse, “Burada adeta kendimi buldum diyebilirim. Turan hoca çok tecrübeli. Her oyununun bireysel olarak özelliklerini biliyor ve o özelliklerin gelişimi yönünde çalışmalar yaptırıyor. Bizleri her maça ayrı şekilde motive ederek hazırladı. Bu başarımızın mimarı Turan Altay’dır” dedi.

“Çetinkaya çok büyük”

Bonservisi Yonpaş Dumlupınar’da bulunan ve geçtiğimiz sezonun başında kiralık olarak Çetinkaya’ya transfer olan İbrahim Köse, “Birçok takımda futbol oynadım ancak Çetinkaya formasını giyip şampiyonluk yaşamak gerçekten bambaşka bir duygu. Neredeyse 1.Lig şampiyonluğuna sevinmedik bile. Çetinkaya’nın yeniden eski günlerine döneceğine eminim” şekilde konuştu.

“Hedefimin üzerine çıktım”

Sezon başında 17 gol hedefini koyduğunu açıklayan İbrahim, “Hedefime ulaşmak için çok çalıştım. Sakatlığımdan dolayı forma giyemediğim maçlar da oldu ancak takım arkadaşlarımın da katkısıyla attığım 23 golle hedefimin üzerine çıktım” dedi. Köse, takımda forma giyen tüm isimlerin şampiyonluğa büyük katkı koyduğunu söylerken, özellikle genç futbolcuların Çetinkaya’nın geleceği olduğunu vurguladı.

“Pandemi dönemini çok iyi geçirdim”

Oynanmayan sezonda boş durmadığını ifade eden İbrahim, “Her gün bireysel olarak çalıştım. Yaşadığımız bölgedeki gençlerle sürekli maçlar yaptık. Dayanıklılık ve çabukluk antrenmanları da bu sezonki performansımda başrol oynadı” dedi.

“Dumlupınar ile görüşmedik”

İbrahim Köse bonservisinin bulunduğu Yonpaş Dumlupınar ile henüz yeni sezon için görüşmediklerini söylerken, “Beni arayan birkaç kulüp var. Yeni sezon için kararımı vermiş değilim. Zaman ne gösterecek hep birlikte bekleyip göreceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75