banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Hamitköyü Kasım ile Vurdu.. (12) Gönyeliye acımadı (61) Göçmeni Vura Vura Yıktı.. (24) Eksikler Terimi Düşündürüyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KKTFAD, Tatar’ı ziyaret etti
banner98

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Hasan Topaloğlu başkanlığındaki Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği yönetimini kabul ederek görüştü. 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar kabulde yaptığı konuşmada, yeni yönetime başarılar dileyerek Kıbrıs Türk futbolunun iyi bir yere gelebilmesi için çok değerli isimlerin uğraş verdiğini belirtti. Futbolun içerisinden gelen bir kişi olarak antrenörlerin hem kulüpleri yönlendirmeleri hem de altyapı çalışmaları ve genç sporcuların yetişmesi yönündeki çalışmalarının önemine işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, futbol konusunda Türkiye temaslarının ve Türkiye üzerinden uluslararası temasların devamının önemini vurguladı. 
Futbolun gelişmesi için altyapı çalışmaları, tesisleşme ve yetenekli genç sporcuların yetiştirilmesine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Tatar, bu konularda kulüp yönetiminin yanı sıra antrenörlere büyük görev düştüğünü ifade etti. Cumhurbaşkanı Tatar, antrenörleri sürdürdükleri çalışmalar dolayısıyla kutlayarak başarılar diledi. 
Hasan Topaloğlu kabulde, Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği yönetimi olarak yürütülen çalışmalar hakkında Cumhurbaşkanı Tatar’a bilgi verdi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
KKTFADTatarı Ziyaret Etti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75