banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KKTFAD Bu Kez Kulüpler Birliği'ni Ziyaret Etti
banner98

Başkan Hasan Topaloğlu ve yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Dayı, Mehmet Kemancıoğlu ve Erman Çelik önceki gün Kulüpler Birliği Başkanı Aytaç Karavezirler ve yönetim de yer alan Ceran Tunalı'nın konuğu oldu.

Oldukça sıcak ve samimi bir görüşme gerçekleştiren KKTFAD ve Kulüpler Birliği bundan sonra birlikte hareket etme ve 2 ayda bir rutin bir şekilde bir araya gelme kararı aldı. Gelecek hafta birlikte futbol paydaşlarının birlikte olacağı bir ortamda yeniden bir araya gelme kararı alan iki başkan Karavezirler ve Topaloğlu futbola katkı sağlamak yön vermek ve ülke sporunda ki eksikleri daha iyi noktaya taşımak için yönetimleri ile güç birliği konusunda mutabakata vardı.
KKTFAD olarak Kulüpler Birliği'nden bir takım isteklerde bulunan Topaloğlu, özellikle ilerleyen haftalardan itibaren ev sahibi takımların basın veya şeref tribününde uygunluğa göre 2 veya daha fazla olmak kaydı ile hocalarımıza koltuk ayrılmasını talep etti. Özellikle hocalarımızın rakiplerini izlemeye gittiğinde sağlıklı ve saygınlık görebilecek bir yerde maçı izlemesi ve notlarını alabilmesi için bu istekte bulunan KKTFAD bu isteğine sıcak bir yaklaşım gösteren Karavezirler bu konuyu tüm kulüp başkanlarına taşıyacağını ve bu uygulamanın doğru ve sağlıklı güzel bir uygulama olduğunu belirterek inşallah en kısa zamanda bir çok stat 'da başlatma sözü verdi.
İki başkan birçok konuda daha fikir alışverişi yaparken diğer konuları yönetimlerinde görüşüp tekrar bir araya gelerek karar varma adına sözleşerek toplantıya son verdiler.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75