banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Gönyeliye acımadı (61) Göçmeni Vura Vura Yıktı.. (24) Eksikler Terimi Düşündürüyor.. BAL ile İlgili Açıklama Yaptı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KKTFAD BÖLGESEL TOPLANTILAR GİRNE’DE DEVAM EDİYOR
banner98

KKTFAD yönetim kurulu aldığı önemli kararlar arasında yer alan üyelerin sorunlarını dinlemek, istekleri, görüş, öngörü ve projelerin açıklamak için başlatmış olduğu Bölgesel toplantıların beşincisi Girne bölgesinde yapılıyor.

Girne Bölgesi ile Devam

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği bölgesel toplantıların ilki İskele-Karpaz bölgesinde başlayan bölgesel toplantılar daha sonra sırasıyla Güzelyurt-Lefke bölgesel toplantılar, Mesarya bölgesi ile devam edilen bölgesel toplantıları, Gazimağusa bölgesinde yaptıktan sonra şimdi de beşinci toplantısını gerçekleştiriyor. Toplantılarda üyeleri ile tanışma, birlikte fikir alışverişi yaparak ortak hareket etme adına KKTFAD yönetim kurulu tarafından 14 Aralık Çarşamba akşamı saat 19:30 da Girne bölgesi antrenörleri ile bir araya geliyor.

Eziç Premier Restorantda Gerçekleşiyor

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’nün sıcak ve misafirperver yaklaşımı sonrası Eziç Premier Restorantda saat 19:30 da yapılacak olan beşinci bölgesel toplantı sonrası Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, KKTFAD Yönetimi ve toplantıya katılacak olan antrenörler birlikte akşam yemeğinde bir araya gelecek. Girne Bölge sorumluları Afün Girgen, Eray Yavuk ve Başkan Vekili Hüseyin Dayı'nın organize ettiği gecede hocalarımız ile bağlantı kurma konusunda tam yetkili olduğu bölge toplantısında bizlere kucak açan ve destek veren Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'ye ayrıca Dernek olarak teşekkür edildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75