banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KKTC'de Sokağa Çıkmaya Yasağı 6 Nisan’da Sona Eriyor..! Futbolun Geleceği MUAMMA..!
banner98

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun Bakanlar Kurulu kararı ile ertelediği maçlar için geçtiğimiz hafta açıklama yapan Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu maçların 4-5 Nisan tarihinde başlayabileceğini açıklamıştı.

Bu akşam alınan Bakanlar Kurulu kararı ile 14 gün süre ile sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinden sonra Futbolun geleceği de tartışılmaya başlandı.

14 günlük sokağa çıkma yasağı değişmediği taktirde 5 Nisan akşamı tamamlanacak.

Bu durumda yaklaşık bir aylık süreçte antrenman yapmayan takımlar da bir haftada lige hazır hale gelemeyecekleri de konuşuluyor. her şey yolunda gitse bile liglerin oynanması durumunda liglerin bitiş tarihi Haziran ayının başı gibi görünüyor.

Bu durumda Futbol Federasyonu’nun yeniden değerlendirme yapması ve olası başlama tarihini belirlemesi bekleniyor.

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu geçtiğimiz hafta bir açıklama yapmış ve 27 Mart’a kadar kimse sokağa çıkmasın antrenman yapmasın 4-5 Nisan tarihinde ligleri başlatabiliriz açıklaması yapmıştı.

Ancak bu akşam alınan kararla 5 Nisan’a kadar kısmi sokağa çıkma yasağı geldi. Bu durumda KTFF’nun 5 Nisan’a kadar bekleme kararı alması ve ona göre yeni karar üretmesi bekleniyor.

Sertoğlu'nun son açıklaması şöyleydi;


"Değerli futbol ailesi… İçerisinde bulunduğumuz ve adamızda da tedbirlerinin alındığı Koronavirüs salgını ile ilgili olarak belirsizlik sürmektedir. Bu konuda ileriyi görmek ve yarın ne olacağını kestirmek sizlerin de bildiği gibi mümkün değildir. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de insanlarımız Koronavirüs’ten dolayı korku ve endişe içerisindedir. Mevcut şartlar altında Bakanlar Kurulu’nun 27 Mart 2020 tarihine kadar aldığı bir takım önlemler vardır. Şartlar beklenildiği gibi gider ve 27 Mart 2020 sonrası herşeyin yolunda gittiğini varsayarsak futbol karşılaşmalarının en erken başlama tarihi 4-5 Nisan 2020 olarak görülmektedir. Bu süreçte sağlığımızın herşeyin üzerinde olduğunun bilincinde olmalı ve bu konuda kişisel tedbirler almalıyız. Bu bağlamda tüm takımlarımızın 27 Mart’a kadar spor aktivitelerine başlamamasını ve sporcu kardeşlerimizin sağlıklarına önem göstermelerini rica eder, saygılar sunarım."



Hasan SERTOĞLU

KTFF Başkanı

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75