banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kerem Aktürkoğlu: Hedeflerimde Avrupa da Var..!
banner98

Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı.

Mücadelenin Süper Lig’de yaptığı ilk hat-trick olmasından ötürü kendisi için çok özel bir anlam taşıdığını ifade eden genç oyuncu, şunları kaydetti:

“Gerçekten benim için çok duygu dolu bir maç oldu. Geriye düştük. Takımca iyi performans gösterdik. Bireysel performansların iyi olması her zaman mutlu eder. Bizim kazanmamız gerekiyordu. Üç haftadır galibiyet alamıyorduk. Önemli olan galip gelmemizdi. Bir de güzel futbol oynayarak galibiyet almamız çok daha güzel oldu. Ben de bugün üç gol attım. Güzel geçti benim için bu maç. Taylan’ın da dediği gibi Galatasaray buralardan çok geri döndü. Hep birlikte takımca inanmış durumdayız. İnşallah kazanmaya devam ederiz ve sonunda kazanan biz oluruz.“

"Hayatım boyunca saklayacağım bu topu"

Kerem Aktürkoğlu, maç topunu hatıra olarak almasıyla ilgili olarak ise “İlk Süper Lig’deki hat-trick oldu benim için. Benim için çok farklı bir duyguydu. Hayatım boyunca saklayacağım bu topu. Çok büyük anlamı olacak benim için. İnşallah nicelerine Galatasaray formasıyla devam ederim.” dedi.

"Benim de tabii ki hedeflerimde Avrupa’da oynayabilmek var"

Aktürkoğlu, Avrupa hedefinin olup olmadığına ilişkin soruya “Tabii ki her Türk futbolcu için Avrupa’ya gitmek, Avrupa’da ülkesini temsil etmek çok büyük bir hedef ve gurur olur. Benim de tabii ki hedeflerimde Avrupa’da oynayabilmek var. Öncelikle hedefim Galatasaray’da uzun yıllar forma giymek, takıma hizmet etmek. Başarılar kazanmak ve şampiyonluklar yaşamak. Ondan sonra neden olmasın diyelim” yanıtını verdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75