banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kayserispor, Kümede Kalmayı Başardı..!
banner98

Kümede kalma yarışındaki rakibi Gençlerbirliği'nin deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 yenilmesinin ardından ligde kalmayı garantileyen Kayserispor, evinde ağırladığı Fenerbahçe'ye aynı skorla yenildi.

Sezona Bayram Bektaş ile başlayan Kayseri temsilci, daha sonra Samet Aybaba ve Dan Petrescu'yu takımın başına getirse de isteği başarıyı yakalayamadı.

Petrescu'nun ardından takımı teknik sorumlu Uğur Kulaksız'a emanet eden sarı-kırmızılı ekipte daha sonra 6 haftalık Hamza Hamzaoğlu dönemi başladı.

Hamzaoğlu ile de 6 maçta 4 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı ekip son olarak Yalçın Koşukavak ile anlaştı.

Kayserispor Koşukavak ile çıktığı 6 maçta ise 1 galibiyet 3 beraberlik ve 1 yenilgi ile 6 puan alarak ligde kalmayı başardı.

Bu sezon 40 maçta 9 galibiyet 14 beraberlik ve 17 mağlubiyet alan Kayseri temsilcisi ligi 17. sırada tamamlayarak kümede kaldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75