banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ arenasporkolik Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kaymaklı’dan “Uğur” Geçti..!
banner98

Mağusa Türk Gücü alt yapısından yetişen ve son bir buçuk sezondur Küçük Kaymaklı forması giyen Uğur Gök, sarı yeşillilere geri döndü. Başkent ekibinin yönetiminde yaşanan belirsizlik nedeniyle birçok futbolcu serbest transfer hakkını kullanarak takımdan ayrılmıştı.

Mağusa Türk Gücü, uzun bir süredir çaba sarf ettiği Uğur transferinde mutlu sona ulaştı. Uğur’un eski takımına dönmesiyle MTG taraftarları da büyük mutluluk yaşadı.

MTG forması ile 49, Kaymaklı forması ile 56 gol atan golcü futbolcu Uğur, 2011-2012 Sezonundan Küçük Kaymaklı’ya transfer olduğu 2016-2017 Sezonunun devre arasına kadar forma giydiği beş buçuk sezonda MTG formasıyla 49 gole imza atarken, son bir buçuk sezonda ise yeşil siyahlı formayla 56 gol kaydederek hem müthiş bir başarıya imza attı, hem de kırılması zor bir rekor elde etti.

Uğur, Kaymaklı formasıyla da eski takımı Mağusa Türk Gücü filelerini 3 kez sarmıştı. Başarılı sol kanat oyuncusu yeni sezonda yeniden MTG forması giyecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75