banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kaymaklı’da Dirgen Aday, Kolcu Favori..!
banner98

K.Kaymaklı’da son haftalarda yaşanan gerilim yerini sükûnete bıraktı. Başkan Hasan Tosunoğlu’nun takımın oyuncularını art arda satmasından sonra ayaklanan eski başkanlar dün bir araya gelerek toplantı yaptılar.

Toplantıya mevcut başkan Hasan Tosunoğlu ve eski başkanlar Erol Atakan, Galip Bozalp, Ali Başman ve Ahmet Dirgen katıldı. Toplantının ardından üzerinde uzlaşıya varılan ve yarın akşam gerçekleşecek olan K.Kaymaklı genel kurulunda başkan adayı olması konusunda Ahmet Dirgen’e tam destek verileceği öğrenildi.

Görüşlerini aldığımız başkan adayı Ahmet Dirgen, yaşanan süreç ile açıklama yapmayacağını ve K.Kaymaklı’nın büyük bir camia olduğunu, kendi içinde bu sıkıntıları çözeceğini söyledi. Kol kırıl yen içinde kalır diyen Dirgen, keşke yaşanan olaylar camia dışına çıkmasaydı ve içimizde çözebilseydik dedi.

Ahmet Dirgen 21 yıl sonra yeniden Aday

Ahmet Dirgen en son 1996-97 sezonunda K.Kaymaklı’ya başkanlık yaptığını ve 21 yıl sonra tekrar aday olacağını söyleyerek, inşallah el birliği K.Kaymaklı’nın bu zor süreçten çıkacağını belirtti.

Yarın akşamki genel kuruldan sonra eldeki mevcut futbolcu kadrosu ile tek tek görüşeceğini belirten Dirgen, bu görüşmelerden sonra bir yol haritası çizeceklerini söyledi.

Teknik adam konusunda da kafasında 2-3 ismin olduğunu ancak bu isimlerle de genel kuruldan sonra görüşüp kararını vereceğini ifade etti.

Ancak şunu ifade edeyim ki kesinlikle hedefimiz şampiyonluk olmayacak dedi. Geleceğin K.Kaymaklı takımını yaratacağız ancak gerekli noktalara da yeni hocamızın vereceği raporla transfer yapabileceklerini söyledi.

Alacağı olan varsa Genel Kurula kadar süresi var

K.Kaymaklı başkan adayı Ahmet Dirgen sözlerinin sonunda ise bilançoya yansımayan ve kulüpten alacağı olan varsa yarın ki genel kurulun sonuna kadar süresi var dedi.

Gelip alacaklı olduklarını belirtsinler aksi halde Genel Kurul’dan sonra K.Kaymaklı’dan alacağı olduğunu iddia edip talep etmek isteyen olursa kesinlikle ödemeyeceklerinin de altını çizdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75