banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kasım'dan İlk Açıklama Geldi..!
banner98

Kasım Tağman'ın açıklaması şu şekilde;

Öncelikle herşeye rağmen bana tekrar Lefke formasını giydirmek için büyük çabalar gösteren benim gitmeme gönlü el vermeyen Lefke yönetim kuruluna taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çocukluk aşkım olan bu takımda tekrar başka takımın formasını giydiğim halde beni kabullenen bütün camiaya sonsuz teşekkürler inşallah sahada onlara kendimi affettirmek için gereken herşeyi yapacağımdan şüpheleri olmasın.

Gençlik Gücü camiasına bana sunduğu güzel teklif için sonsuz teşekkür ediyorum inşallah tekrardan Süper Lige geri gelirler. Serbest transfer hakkım vardı iyi bir teklif yaptılar bende değerlendirmek istedim daha sonra kulübümün beni tutmak için gösterdiği çaba karşısında gitmek istemedim forma giyme konusuna gelince ordaki suçlu tamamen ben biraz erken davrandım bilinmesini isterim. Herhangi bir Gençlik Gücü başkanını hocasının bir baskısı yoktur. Bu konuda tüm kamuoyundan Gençlik Gücü camiasından ve daha sonra kendi taraftarımdan camiamdan özür dilerim biz gençler hata yapar siz büyükler abiler affedersiniz.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75