banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Karşıyaka
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal yüksek uçtu (1-4)
banner98

Sylla(3), Cenker Yenicami’nin gollerini kaydeden oyuncular olurken, CB Gençlik Gücü’nün tek golünü yeni transferi Mishali kaydetti.
YER: Lefkoşa Atatürk Stadyumu
HAKEMLER: Hüseyin Eyyüpler, Hakan Gök, Cem Öksüzoğulları
CB GENÇLİK GÜCÜ: Beren, Aşkın, Rifat, Turgut Kaan, İbrahim Karadal(DK 84 Özgür), Ali Akbulut(DK 28 Sezgin), Bertuğ, Hasan, Erin(DK 70 Mahmut), Mıshali, Ümitcan.
YENİCAMİ: Ercan, Koray(DK 77 Boran), Berkem, Mehmet, Kaan, Fikret(DK 77 Emirhan), Yakup(DK 86 Onur), Asrın(DK 87 Hasan), Ali Bayır(DK 49 Cenker), Hascan, Sylla.
GOLLER: DK 90+4 Mishali(CB Gençlik Gücü). DK 5,26,62 Sylla, DK 67 Cenker(Yenicami).
1.DK: Çabuk gelişen CB Gençlik Gücü atağında Erin’in uzak mesafeden vuruşunda top yandan az farkla auta gitti.
5.DK: Yenicami kontra atağında Sylla’nın savunmadan sıyrılıp yaptığı vuruşta top filelere gitti.0-1
17.DK: Erin ile sol kanattan başlayan CB Gençlik Gücü atağında bu oyuncunun ortasında arka direkte Mishali’nin yaptığı vuruşta top üstten auta gitti.
19.DK: Yenicami’nin kullandığı köşe vuruşunda yapılan ortada Sylla’nın kafa vuruşunda top yandan az farkla auta gitti.
26.DK: Yenicami’nin kalabalık adamla geliştirdiği atakta Yakup’un pasında ceza alanı içerisinde Sylla yaptığı vuruşla farkı ikiye çıkardı.0-2
50.DK: CB Gençlik Gücü’nün kazandığı serbest vuruşta Mishali’nin direk kaleye gönderdiği vuruşta top direkten oyun alanına geri döndü.
62.DK: Yenicami’nin gelişen yeni bir atağında Hascan’ın ortasında Sylla kafa vuruşu ile topu bir kez daha filelere gönderdi.0-3
67.DK: Yenicami’nin geliştirdiği yeni bir atakta CB Gençlik Gücü ceza alanı içerisinde Cenker topu filelere gönderdi.0-4
79.DK: Kalabalık adamla gelişen bir başka Yenicami atağında Sylla’nın vuruşunu kaleci Beren kornere çeldi.
80.DK: Ümitcan ile sağ kanattan gelişen CB Gençlik Gücü atağında bu oyuncunun ortasında arka direkte Mishali’nin uçarak yaptığı kafa vuruşunda top direğin dibinden dışarı gitti.
84.DK: Yenicami’nin geliştirdiği yeni bir atakta Hascan’ın ceza alanı dışından vuruşunda kaleci Beren topu son anda kornere çeldi.
90+4.DK: CB Gençlik Gücü’nün kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Mishali topu filelere göndererek maçın skorunu tayin etti.1-4
Geriye kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince çalan son düdükle birlikte karşılaşma 1-4 Yenicami üstünlüğü ile son buldu.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Kartal Yüksek Uçtu (14)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75