banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG YDÜ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal Start Veriyor..!
banner98

Beşiktaş, Nevzat Demir Tesislerinde hafta başı itibariyle sahaya iniyor. Siyah beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın, dörderli gruplar halinde futbolcuların bir araya gelmesine izin verdi. Beşiktaşlı futbolcular özel antrenörler eşliğinde çalışmalarını Ümraniye'de sürdürecekler.

GÜÇ VE KOORDİNASYON

Siyah beyazlılarda hafta içinde yapılacak idmanlarda oyuncuların güç ve koordinasyon çalışmalarıyaparak zinde tutulması hedefleniyor.

ASIL AMAÇ PSİKOLOJİ

Nevzat Demir Tesislerinde gerçekleştirilecek antrenmanlarda futbolcuların psikolojik anlamda da zinde tutulmasının hedeflendiği öğrenildi.

SERGEN YALÇIN'DAN NEVZAT DEMİR TALEBİ

Teknik Direktör Sergen Yalçın, yönetici Emre Kocadağ ile görüşerek kulübün sağlık kurulunun Nevzat Demir Tesisleri'ni kontrol edip, antrenman yapılır hale getirilmesini talep etti.

TESİS PERSONELİ OLMAYACAK

Öte yandan futbolcuların antrenman için bir araya geldiği anlarda tesislerde görev üstlenen profesyonel çalışanların Ümraniye'de yer almayacağı sadece antrenör ve futbolcu grubunun faaliyet göstereceği bilgisine ulaşıldı.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Kartal Start Veriyor..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75