banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal puanı son saniyede kurtardı (1-1)
banner98

Stat: Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı

Hakemler: Hüseyin Eyüpler, Cem Öksüzoğluları, İbrahim Katmer

Yonpaş Dumlupınar: Türkkan, Emre, Tahsin, İsmail, Necati, (59’ Mehmet Gürbıyık), Osman (59’ Berk), Berke, (90+3’ Hikmet), Rıfat, İbrahim, (72’ Mehmet Altın), Weston, Mert, (72’ Ola)

Yenicami: Ercan, Kaan, Emirhan, (82’ Cenker), Yasin, Koray, (86’ Asrın), Yakup, (82’ Baran), Mehmet Çavuş, Fırat, Hascan, Fikret, (61’ Ali Bayır), Sylla

AKSA Süper Lig’in 6. haftasının kritik maçında Yonpaş Dumlupınar ile Yenicami 1-1 berabere kaldılar. İki takımın da maç boyunca üst düzey mücadele ettiği karşılaşmada fazla gol pozisyonu olmasa da son bölümde her iki takım taraftarı da heyecandan hop otorup hop kalktı. Yonpaş Dumlupınar 83. dakikada Weston ile 1-0 öne geçerken Yenicami bu gole 90+7. dakikada Ali Bayır ile cevap verdi ve karşılaşma bu golle birlikte 1-1 eşitlikle sona erdi. Gol sonrası Yonpaş Dumlupınar teknik heyeti ve futbolcular uzatmayı 5 dakika gösteren hakem Hüseyin Eyüplere oyunu fazla oynattığı düşüncesiyle büyük itirazda bulundular.

Önemli dakikalar:

9’ Gelişen Dumlupınar atağında Weston rövöşata ile topu ağlara göndermek istedi. Top üstten auta çıktı.

27’ Ani gelişen Dumlupınar atağında Yenicami savunması ilerde yakaladı. Arka direkte bom boş pozisyonda İbrahim Köse, kötü bir vuruşla topu üstten auta attı.

33’ Yenicami atağında Sylla sol çaprazdan vurdu. Emre’ye de çarpan topu kaleci Türkkan kornere çeldi.

47’ İkinci yarı maça daha atak başlayan Dumlupınar’da Weston, sağdan yapılan ortaya müsait pozisyonda dokunamadı.

67’ Fırat-Sylla paslaşmasında hızlı gelişen Yenicami atağında Sylla, müsait pozisyonda vurmakta gecikince İsmail topu uzaklaştırdı.

71’ Sol çaprazdan ceza alanına giren Ali Bayır, yakın mesafeden topa vurmak üzereyken ayağı çime takılınca top auta çıktı.

74’ Mehmet Altın’ın sert şutunu kaleci Ercan kontrol etti.

83’ Çok adamla gelişen Yenicami atağında dönen topla ceza alanı içinde buluşan Hascan’ın köşeye giden şutunu Türkkan önledi.

83’ Bu pozisyondan sonra oyuna hız kazandıran Dumlupınar’da Mehmet Altın’ın mükemmel uzun pası ile sol çaprazda buluşup ceza alanına giren Weston, sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1-0.

90+7’ Üstü üste korner atışları kazanan Yenicami’de Ali Bayır savunmanın uzaklaştıramadığı topu yerden düzgün bir vuruşla ağlara göndererek maçın skorunu ilan etti 1-1.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75