banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal'ı "FIRAT" Uçurdu..! (5-0)
banner98

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadyumu

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Abdullah Genç, Olgun Canik, Serkan Durmaz

YAK: Ercan, Hüseyin Sadıklar, Yakup, Mehmet Göktaş, Fırat(74’Ali Bayır), Hascan(74’Cemre Piro), Mete(74’Asrın), Saadettin(15’Mehmet Çavuş), Kaan, Yasin(55’Hasan Ulukök), Selim

GHE: Burak, Yankı, Ali Nazlıoğlu, Samet(19’Özgür Gül), Halil, Chibuzor, Kağan, Erdi(55’Salih), Mustafa Tekpınar, Mehmet Erfinike(63’Ayden), Alpay

Goller: 13’, 24’, 35’(P) ve 50’Fırat Ersalan, 90’Asrın Paşa Sönmez (YAK)

Ligin 8.haftasında Yenicami ile Girne Halk Evi karşılaştı. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada ev sahibi Yenicami iyi oyununu 5 golle süsledi ve 3 puanın sahibi oldu.

Yenicami aldığı bu sonuçla ligdeki ilk galibiyetine imza attı. Siyah beyazlılarda takımın tecrübeli ismi Fırat attığı 4 golle maça damga vurdu.

İlk yarıyı Yenicami Fırat’ın 1’i penaltıdan olmak üzere attığı 3 golle 3-0 önde kapatırken, penaltı pozisyonunda GHE futbolcusu Mustafa Tekpınar direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

İkinci devreye yine Yenicami iyi başlayan taraf oldu ve 50.dakikada yine Fırat’ın golü ile farkı 4’e çıkardı. 4-0’dan sonra oldukça rahatlayan YAK, adeta antrenman havasında maçı oynadı.

Mücadelenin son dakikalarında oyuna sonradan dahil olan A2 takımı golcüsü Asrın Paşa Sönmez, attığı golle hem A takım kariyerindeki ilk golünü attı, hem de maçın sonucunu tayin etti.

Bu sonucun ardından Yenicami puanını 7’ye çıkarırken, GHE ise 4 puanda kaldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75