banner108
Öne Çıkanlar KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. Perotti kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karmaşık Takas..! Taner ve Berkem Cihangir'e İmzalamıyor..!
banner98

Küçük Kaymaklı bugün Cihangir'den Çağlar Toklu ile Gökhan Özer'i kadrosuna katarken, bu iki oyuncunun yerine Cihangir'e Taner Bingöllü ve Berkem Nurdal'ın bonservislerini verdi.

Taner ve Berkem'in 15 gün önce Cihangir ile görüştükleri ve anlaşamayarak masadan ayrıldıkları daha sonra da Girne Halk Evi ile anlaştıkları öğremildi. Ancak Küçük Kaymaklı'da GHE ile değil Cihangir ile anlaşınca oyuncuların onayını almadan Taner ve Berkem'in bonservislerini Cihangir'e verdiği bilgisi edinildi. 

Kendilerine ulaştığımız Taner Bingöllü ve Berkem Nurdan yaşananları hayretle izlediklerini ve kendilerinin kesinlikle Cihangir ile anlaşmadıklarını kendilerinin onayı olmadan kendilerininin bonservsilerini Cihangir'e verilmesinin asla kabul edilir bir olay olmadığını söylediler. 

Taner seneye serbest hakkı kazanacağını bu yüzden apar topar elden çıkarılmaya çalışıldığını ama kendisinin anlaşamadığı bir takıma verilmesinin doğru olmadığını belirterek Cihangir ile anlaşırsam imza atarım ama kendi haklarımı düşünerek bir anlaşma istemek en doğal hakkım. Yangından mal kaçırır gibi bonservisimim verilmesi ve anlaşmaya zorlanmam doğru değil dedi. 

Gençyıldız Berkem ise Cihangir ile 1 defa görüştüğünü ve anlaşamadığını daha sonra GHE ile anlaştığını belirterek sürecin ne olacağını bekleyeceğini ve ilerleyen günlerde gereken açıklamayı yapacağını söyledi. Berkem ben anlaşmadığım bir takıma bonservisimin verilmesine anlam veremedim dedi. 

Her iki oyuncuda yıllarca Küçük Kaymaklı'ya hizmet verdik bir eşya gibi bizden habersiz satılmamızı hiç doğru bulmuyoruz. Süreci bekleyip göreceğiz ama hakkımızda sonuna kadar arayacağız dedi. 

Bu durumdan sonra neler olacağı merakla bekleniyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75