banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karayel; "İnşallah Kaldığımız Yerden Başlayabiliriz"
banner98

Binatlı Teknik Direktörü İltaç Karayel, dün akşam Arena Spor Kolik'in canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Binatlı Teknik Direktörü İltaç Karayel'in açıklaması şöyle;

"Evde kaldığımız dönemde sporcularımıza verdiğimiz programlar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürdük. Futbolcularımız evlerinde bireysel olarak çalıştılar ve söylenen tüm kurallara uydular. Bu kurallara uymayan ve gruplar halinde çalışan takımlar gördük. Burada Polis Teşkilatı veya İç İşleri Bakanlığının yanı sıra KTFF de sorumluluk almalıydı diye düşünüyorum. Eğer lig başlayacaksa her takım eşit olarak aynı zamanda çalışmalara başlamalıydı. Umarım biz de Binatlı olarak Haziran ayında da takımsal çalışmalarımıza başlarız.

Ligin yeniden kaldığı yerden devam etmesi durumunda iyi bir başlangıç yapmamız gerekecek çünkü ilk iki maçımızı bire bir rakiplerimiz olan Gençlik Gücü ve Düzkaya ile oynayacağız. Tam takım olarak formda olduğumuz bir dönemde covid 19 ile karşılaştık ve futbola ara verilmek zorunda kalındı. Ancak yapacak bir şey yok. Elimizden gelenin en iyisini yapıp, lige hazır girmek istiyoruz".

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75