banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karataş’tan Özbilgehan İsyanı..!
banner98

Açıklama şöyle “En az 5 yıldan beridir yaşanan haksızlıklar ve olumsuzluklara karşı MHK ve hakemlerle ilgili hiçbir açıklama yapmamamıza rağmen olumsuzluklar aynı şekilde devam etmektedir.

Bundan dolayı bu açıklamayı yapmak zorunlu hale gelmiştir.

Ülkemizde gençlere sahip çıkarak spor yaptırarak, Futbol oynatmak için bütün kulüp başkanları ve yöneticileri birçok olumsuzluğa rağmen gençlere sahip çıkmaya çalışmaktayız. Ancak son zamanlarda özellikle MHK başkanı Sadık Özbilgehan'ın hakem atamalarında sürekli olarak şaibeli olduğu futbol camiası içerisinde tartışılmaktadır.

Özellikle kulübümüzle ilgili son zamanlarda yapılan atamalardan dolayı ciddi sıkıntılar yaşamaktayız.

Yapmış olduğumuz ikazlara rağmen yarınki Cihangir maçımıza da yapmış olduğu atamadan çok ciddi rahatsızlık duyduğumuzu ve artık bu görevi layıkı ile yapamayacağı bir kez daha anlaşılmıştır.

Bu nedenden dolayı görevinden bir an önce istifa edip futbolun önüne açmasını bekleriz. Hiçbir kulübün alın terinin ve hakkının yenmesine göz yummayacağımızı ve sessiz kalmayacağımızın bilinmesini isteriz.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75