banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karaman; ‘’Bu Konuyu Anlamak Mümkün Değil’’..!
banner98

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun, Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği’yle birlikte her sezon öncesinde organize ettiği geleneksel “Antrenör Gelişim Semineri”ne katılan ve dersler veren Pro Lisans sahibi Hikmet Karaman, seminer öncesi kısa bir açıklamada bulundu. KKTC futboluna ve sporuna uygulanan ambargolara değinen Karaman, “Bu konuyu anlamak mümkün değil” diyerek şunları söyledi:

“FIFA ve UEFA futbolun birlikteliğini ve kardeşliğini sürekli vurguluyorlar. Ancak KKTC futbolunun FIFA’da UEFA’da olmaması ve tanınmaması, buraya bir takımın gelip kamp yapamaması veya hazırlık maçı yapamaması hayret edilecek birşeydir. Geçen yıl bazı büyük Avrupa kulüpleri kendi liglerini kurmak istediğinde UEFA karşı çıkmıştı. O zaman siz KKTC futbolunu neden almıyorsunuz. Bu konuda sesimizi yükseltmemiz gerekmektedir. TFF bu konuda birşeyler yapıyor ama yetersiz. Ben daha once bu konuyla ilgili düşüncelerimi aktardım. Hala aynı düşüncedeyim. Bu işin en kısa zamanda düzeleceğini umuyorum.”

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konuyla alakalı konuşmalarını duyduğunu ve ciddi çalışmalarını takip ettiğini kaydeden Karaman, “Ancak hepimizin ortak çalışması olması gerekir.” şeklinde konuştu. İşin arkasında siyasi konular da olduğuna dikkat çeken Karaman, “Türkiye çok güçlü bir ülkedir. Dış konularda tüm dünyaya gücümüzü gösteriyoruz. Umarım bu konuda da olumlu gelişmeler olur.” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75