banner108
Öne Çıkanlar Hamitköy Cumhuriyet Kupası Oynanıyor.. Kortta Başbakanlık Kupası.. Başkentte 4ledi.. (24) Doğan Türk BirliğiMerit Alsancak Yeşilova Maçı Yarına Ertelendi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kaplıca’dan Taraftarlarına Önemli Çağrı..!
banner98

Maç sonrasında kulübün disiplin kuruluna sevk edildiğine dikkat çekilirken, bunun bir daha olmaması adına taraftarların daha sakin olması istendi. Açıklama şöyle: “ Kulübümüzün tüm taraftarına duyuru !!!! Kaplıca kulübü olarak maçlarımızı izlemeye gelen taraftarlarımızın oynanan Ergazi maçında hakemlere karşı sergilediği kötü söz, sahaya yabancı madde atma, sahaya girme gibi eylemlerinden dolayı disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Hakemlerin yanlış kararları her ne kadar skoru etkilese de 5 yıldan sonra verdiğimiz bunca emek ve maddi harcama ile yaptığımız çim sahamızın bu tür yanlış davranışlar ile kapanmasına sebep olan kişilerin maçlarda daha sakin olarak takımı desteklemeye gelmesini veya sinirlerine hakim olamayacaksa gelmemelerini daha doğru buluyoruz. Sahamızın kapanması ile takıma zarar vererek futbolcuların başarısına engel olduğunun herkes farkında olmalıdır. Yaşanan bu olaylardan dolayı alacağımız ceza ile sahamızda futbol izleme şansımızı tekrar kaybedeceğiniz için gerekirse artık seyircisiz maçlar oynanması için polis tarafından yaptırım uygulanacaktır.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75