banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Miniklerle Anılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kanal T Ödül Gecesi Yapılıyor..!
banner98

Kanal T’nin her yıl geleneksel olarak verdiği futbolda yılın başarılıları ödülleri bu yıl da sahiplerini buluyor. Kanal T Spor Sorumlusu İbrahim Özsoy tarafından organize edilen ödül töreni yarın akşam (21 Mayıs Pazartesi) saat 20.00 itibarı ile Lefkoşa Merit Otel’de başlayacak.

Kanal T Yılın Başarılıları ödül töreninde geçmişten günümüze futbola emek veren birçok isim bir kez daha bir araya gelecek ve sohbet etme fırsatı bulacak. 2017-2018 futbol sezonunda şampiyon olanlara, gol krallarına, centilmenlere, hakemlere, teknik adamlara ve Kanal T Spor Servisi tarafından belirlenen isimlere ödülleri takdim edilecek. Ödül gecesinde ayrıca sezon başı oynanan 2016-2017 sezonu Süper Kupa finali şampiyonu da ödüllendirilecek.

Geçtiğimiz yıl ilk kez verilen ve büyük ilgi gören gelecek vaat eden genç futbolculara özel ödüller bu yıl da sahiplerine ulaşacak. Özel davetiye çıkarılmayan kokteylli ödül töreni organizasyonuna genelde spor, özelde ise futbol camiasına emek veren herkesin katılabileceğini duyuran Kanal T Spor Sorumlusu İbrahim Özsoy, her yıl büyük ilgi gören ve beğeni toplayan ödül gecesinde tek amaçlarının camiaya hizmet verenleri teşvik etmek ve onurlandırmak olduğuna vurgu yaparak herkesi geceye katılmaya davet etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75