banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kahraman; “Lig Sahada Tescillenmeli”
banner98

Elli güne yakın bir süredir ülkede futbolun durduğunu ifade eden Esentepe Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman, şu an içinde bulundukları ölü dönemde karar alınmanın sezon adına çok önemli olacağını söyledi. Esentepe olarak süreci yakından takip ettiklerini belirten Kılıç Ali Kahraman, çıkacak olan karar doğrultusunda ise yollarına devam edeceklerini ifade etti.

Esentepe Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman, Covid-19 nedeniyle futbolun ülkede yaklaşık 50 gündür durduğunu, tek temennisinin ise Covid sürecinin bir an önce sonlanıp yeniden kaldıkları yerden devam etmek olduğunu söyledi. Ligin kesinlikle sahada tamamlanması gerektiğini ifade eden Kahraman, herkesin maddi ve manevi olarak ortaya koyduğu bir emeğin olduğunu belirterek alınacak olan kararlar doğrultusunda kalan 8 maçın oynanıp ligin tamamlanması gerektiğini ifade etti.

Esentepe olarak birtakım planlama yaptıklarını mevcut imkanlar doğrultusunda ise takımı mental ve fiziksel olarak ayakta tutmaya çalıştıklarını ifade eden Kılıç Ali Kahraman, süreci herkes gibi kendilerinin de yakından takip ettiklerini söyledi. İçinde bulundukları ölü dönemde futbolun paydaşlarının bir araya gelip süreci ele almaları gerektiğini ifade eden Kahraman, Avrupa’da bir çok ligde bir takım önlemler ve kararlar alındığını bu nedenle ülkemizde de eldeki imkanlar dahilinde önlemler alınması gerektiğini ifade etti. Kalan 8 maçın kesinlikle tamamlanması gerektiğini ifade eden Kahraman, verilecek hazırlık süreci sonrasında hızlandırılmış takvim modeli ile kalan 8 maçın tamamlanacağını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75