banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kadınlarda Kupa Canavarı Chına Bazaar Gençlik Gücü..!
banner98

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler: Burak Mandıralı, Burak Marangoz, Güneş Demir

CB Gençlik Gücü: Nazar, Büşra, Melisa, Meryem, Alessha(Miraç), Sevim, Edanur(Hayrunisa), Sena, Ayten, Başak, Ayşe

Doğan Türk Birliği: Sahil, Selvihan(Rümeysa), Kayra, Zeynep, Nilgün, Varvara, Sıla, Sevim, Lama, Esila, Sude

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından organize edilen Puma Kadınlar Ligi’nde China Bazaar Gençlik Gücü üst üste ikinci kez şampiyon oldu.

Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan final maçında China Bazaar Gençlik Gücü ile Doğan Türk Birliği karşı karşıya geldi. İlk devresi golsüz eşitlikle geçilen karşılaşmada China Bazaar Gençlik Gücü rakibini 58. dakikada (penaltıdan) ve 90+2.dakikada Ayşe Çetinkaya’nın golleriyle 2-0 mağlup ederek şampiyonluğa uzandı.

Penaltı VAR’dan geldi

Final maçının 58. dakikasında China Bazaar Gençlik Gücü ülkemizde yeni yeni kullanılmaya başlanan VAR ile penaltı kazandı. Bu dakikada Doğan Türk Birliği kalecisi Sahil’in rakip oyuncu Ayten’e ceza alanı içerisindeki hareketini hakem VAR incelemesi sonrası penaltı olarak değerlendirdi.

Kupa Özdenefe’den

KKTC Meclis Başkan Vekili Fazilet Özdenefe, ana muhalefet partisi CTP Başkanı Tufan Erhürman ve Milletvekili Ayşegül Baybars da karşılaşmayı izleyenler arasındaydı. Ödül töreninde China Bazaar Gençlik Gücü takımına kupayı KKTC Meclis Başkan Vekili Fazilet Özdenefe takdim etti.

Kupa canavarı

Kadın futbolunda rekorları geliştirmeye devam eden China Bazaar Gençlik Gücü, yenilmezlik ve galibiyet serisini 38 maça taşıdı. Böylece geçtiğimiz sezon tüm kupaları toplayan CBGG bu sezon da Süper Kupa, Kıbrıs Kupası ve Lig Şampiyonluğu olmak üzere tüm kupaları müzesine götürmeyi başardı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75