banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Protokol İmzalandı.. Fotanın Bileği Bükülmüyor.. Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı.. Yol yarışı yapılıyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kadınlar Liginin En Centilmeni Dumlupınar..!
banner98

Kuzey Kıbrıs Turkcell Ligi’ne ilk kez bu sezon katılan ve kurduğu mütevazi kadroyla ligde oynadığı karşılaşmalarda herkesin gönlünde taht kuran Dumlupınar takımı ligi en centilmen takım olarak tamamladı.

Ligde A Grubu’nda mücadele eden ancak ilk ikiye girme şansı bulamayıp yoluna Play-out Grubu’nda devam eden Dumlupınar takımı oynadığı toplam 9 maçta sadece 3 sarı kart görerek ligin en centilmen takımı oldu. Önümüzdeki hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla tamamlanacak olan ligde Dumlupınar takımı son haftayı maç yapmadan geçirecek.

Dumlupınar takımı gerek A Grubu’nda gerekse Play-Out Grubu’nda oynadığı tüm karşılaşmaları kaybederken sadece 3 gol kaydedebildi. Ayni zamanda kalesinde gördüğü 59 golle ligin en fazla gol yiyen takımı oldu. Oynadığı tüm karşılaşmaları farklı kaybetmesine rağmen oyunu hiç çirkinleştirmemesi ve son düdük çalana kadar sahada centilmence mücadele etmesiyle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75